Entri Terbaru

first day..

hai korang..
hari ni first day yaya g keje..haha..(kecoh betol la budak yaya ni)..
maklumlah ta pernah keje lg kan..
ok..keje yaya hari ni tak la berat+susah sgt pun..
kak ita byk membantu..thankz a lot akak ^_^
ok..nak balik..tapi...hujan la pulak..
mase pun berlalu pergi..nak tak nak redah jer..
haha..hujan tu men cak cak..
nak stop ke ta nak..
kalo stop aku tetap akan basah..better aku troskan je la perjalanan..
dalam perjalanan nmpk nenek jalan sambil pegang payung..
nenek..nak pegi mana hujan-hujan ni???ish3(geleng kepala)..
jalan ni dah la belubang-lubang..better yaya bwk moto pelan-pelan...
kedegus..ups!!!da 3 kali langgar lubang dan airnye terkena dimuka..
naseb bek la pkai topi..
terlepas drpd air yang kotor itu..
hahahaha..
k la..hope hari esok lebih baik drpd hari ni..
wish me luck korg..XoXo ^_^ yaya

1 comment:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...