Entri Terbaru

hari kalut malut sedunia..

hai korang..
hari ni hari Isnin..
hari permulaan bekerja dan hari yaya mengalutkan diri ,hahaha..
kenapakah?????????
i kerja dah nak hampir pkol 8.30(wei..da lambat kot..nanti bos mara plak..)(tape bos yaya berhati mulia)..ape kaitan???sengal punyer yaya..
ok..dtg2 cek nfon ada mesej dr kak ita,,dy kate dy dtg lambat..ok..lege la sikit kan..
then dy soh yaya tgu en megat..
tup tup dpt mesej en megat pun lambat jugak..perggh!!!!
dalam pkol 9 lebih sikit cm tu baru la nampak senyuman yang terukir dibibir en megat..
hurm..nak mara pun ta boleh..awok tu pekerja dy je..dy bos..soo???
tapi ta pe la..yaya still ok jer..
lepas jer bersih2kan kedai..
ada la costumer dtg nak print gmbar la..itu la ini la..
ada lagi perkara yang aku tak sempat belajar dr kak ita..pfft..
cemana ni??
terpaksa la minta bantuan en megat..
ta habis lg dengan costumer yang baru dtg tu..dtg lg sorg..double2 la nak buat..
yang yaya ni sememangnya la gelabah sikit orangnya..haha..
cool cool yaya cool..
yaya buat la slow2..huuuuh..
then dtg la pula teddy bear yaya bersama wani sujak..huhu..
nawal!!!!long time not see u la darl!!!
pagi2 lg yaya da kalut..cemana plak kalo ptg???haish..

#sememangnya sukar kalau ketiadaan kak ita#
tapi mcm mana aku nak handle kalau kak ita cuti??
byk costumer lagi prefer kak ita coz kak ita da lama kerja kat sni..
cemana cemana cemana ni???(kalut)..
wish me luck korg.. XoXo..^_^ yaya

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...