Entri Terbaru

TAHNIAH


hai korang ^_^..
dah lama rasenye yaya ta update blog ni..
mcm nak tumbuh cendawan da..haha..
ok..nak story pasal semalam..
bangun je pagi2 da bersiap-siap mahu pegi perak..
perak??buat ape??
ikot family g amek result pmr adik..
dalam 2 jam perjalanan sampai lah kami..
ok..dengan perasaan gementarnye,,adik pun amek la result dy..
dan.....wah..TAHNIAH ye amir..
not bad la yang pasti adik dpt kalahkan kakaknya..
semoga amir berusaha yang lebih lagi untuk spm nanti.. ^_^
XoXo ^_^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...