Entri Terbaru

wink wink ^_^ jauh ke langit..

ngee ^_________________^
waah!! lebarnya senyuman yaya...kenapakah???
huhu..meh sini yaya story sikit..
tadi mse nak balik uma, kak ita tanye da solat ke??
ya ckp la belom nanti kat uma..
then.." nanti kalau tak sempat mcm mana??" OMG..
aku yang mula rase takot ni pun pergilah solat..tp memey betui pun apa yang kak ita ckp..
kita tak tataw ka apa akan terjadi pada kita..bila ii masa je Allah boleh ambil nyawa kita..
lepas je siap solat yaya pun siap2 la nak balik..
g la kat kak ita g salam ngn dy..
then..
nah hadiah sebab solat..
??????
sampul biru???
sampul biru tu bernilai taw kalau u all nak taw..
jeng jeng jeng..
yaya yang sudah mula paham akan mkna sampul biru tu pun balik la dengan hati yang bertaman berbunga..
akak ckp ' ni kan hujung bulan"
MY FIRST SALARY!!!!
wink ii..
haha..dr tmpat keje sampai la aku g bli satay (belanja family sikit),,bukan main lebar senyuman aku..bhahaha..
sakai punyer budak yaya..
mcm ta penah je pegang duit byk..
tp sape ta happy kan dpt gaji lg2 gaji pertama dan lagi2 tok budak yang tak pernah bekerja mcm aku..
hanya 8 hari yaya kerja da dpt gaji..haha..
not bad la..
happy nye la hari ni..
syukur padamu ya Allah..

#malam ni nak tdo mimpi kat taman bunga# ^_^
XoXo..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...