Entri Terbaru

am i stalker??


am i is a stalker???
what do you think??
oooh now..
i'm a stalker..
ppffffttt!!!
sejak bile aku berkecimpung dalam dunia permotoran nih??ups!! dunia pengstalkeran la..
sejak??
sejak aku mula rase ada bende yang aku perlu tahu dan sibuk-sibuk amek tahu..
dont you bother them la yaya!!!
get out!!!
do i care???
if you think that i'm annoying you..so just block me ok!!
ah..kejamnya statement yang aku keluarkan nih..
saja mengejamkan diri..
terpulang pada u all nk terima atau tak..
sorry korang.. =,=
budak ni kenape tah.. <--------- ???????
i'm sorry coz stalk fb ko..
so plez stop to being stalker..
yaya..plez stop it..
i'm sorry =,=


4 comments:

  1. hahahaahaha..same ngn kite ! kte pon..hehehe..stalker jgk..tpi stalk ex-girlfriend Mr. Boyfie je..hehehheh
    btw,awk x buang word verification tu lgi kn..

    ReplyDelete
  2. huhu..kalau stalk ex-gf boyfie kite ta dapat pape la..huhu...
    huhu...susah nak buang word tu la sit =,=

    ReplyDelete
  3. semua org pun stalker once in a while..hikhik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...