Entri Terbaru

dah daftar ke belom???





assalamualaikum korang..
hari ni yaya nak share kat korang terutamanya pada lepasan spm , stpm n yang sewaktu dengannya..huhu
ok..korang semua sudah daftar ke untuk kemasukan ke IPTA untuk sesi 2013/2014??
kalau belom korang boleh klik disini untuk mengetahui dengan lebih lanjut..
cepat tau sebelom terlambat..
tarikh tutup permohonan 15.4.2013
korang boleh beli no. pin dengan Bank Simpanan Nasional tau..
sediakanlah apa yang perlu..
mase depan korang bergantung pada diri korang sendiri..
ok..good luck k yaya doakan.. ^_^
XoXo.. YaYa ^_^

2 comments:

  1. haahahaah...tym nk isi bnde nie dlu,mmg kalut gle..kne tnye ngn cikgu2 mne plihan yg bgus ut kmsuk bersesuaian ngn result yg ade...

    ReplyDelete
  2. huhu...then kalau mase nak isi ta ready pape paper..meraba-raba la pulok..haha..so..kne get ready semua dan kne tau dah nk mintak u mane dan kos ape..huhu..^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...