Entri Terbaru

perempuan dan rajukan mereka..


hai korang.. hai hai.. ^_^
now yaya nak story pasal dan kenapa perempuan ni or wanita merajok lagi-lagi pada insan yang mereka sayang mean kekasih mereka..
ok..perempuan ni berjiwa sensitive walaupun kita tgk yang mereka tu agak kasar tapi sebenarnya yang kita tgk kasar itulah lagi lembut hatinya daripada yang sedia kita lihat lembut..
ok..jangan lah pula kaum adam marah atau buat acuh tak acuh apabila si hawa merajok..
mereka bukan mengade-ngade tapi sebenarnya mereka mahukan kasih sayang yang lebih drpd sang adam..
walaupun bukan sang adam, hawa tetap memerlukan sayang pada insan yang mereka merajuk itu tidak kisah lah ibubapa ataupun sahabat handai..
janganlah pula kamu terus menyampah andai si hawa ni merajuk pula..
engat tu sang adam..
take note yang hawa ni bukan mengade-ngade bila mereka merajuk tapi sebenarnya mereka mahukan kasih sayang walaupun tidak banyak..
 
ok..bukan sang hawa sahaja yang pandai merajok..
malah adam juga akan merajuk pada masa tertentu..
tapi sebab apa mereka merajuk??
adam merajuk kerana mahukan perhatian daripada hawanya..
mungkin hawa terlalu sibuk sehingga terlupa akan adam mereka..
dan adam merasakan kekosongan dalam diri mereka tanpa hawanya..
jadi apabila adam merajuk, pandai-pandailah sang hawa untuk mengajak mereka untuk keluar bersiar-siar agar mereka tidak berasa sunyi ditinggalkan..
take note k korang..
perhubungan yang halal itu apabila sudah diijab kabulkan.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...