Entri Terbaru

Sanah helwah ^_^



sanah helwah to adilah mohd asari..
today yaya dah mencecah 20 tahun yang sebenarnya mengikut kad pengenalan ^_^
yaya nak mini cooper sebijik.. bedebub jatuh depan mata yaya nih..haha
mengarut je budak yaya nih..
tgk kad dekat atas tu..kakak kesayangan yaya yang bagi..hanya dia seorang je la kakak yang ada pertalian darah dgn yaya yang yaya ada dekat dunia nih tau..
tolong jangan curi atau amek dia dari yaya yerk..
aina irdina tu anak dia la kan..n suami tercinta..
thankz taw bg kad nih kad yaya..walaupun hanyalah gambar..
n thankz tok semua yang wish dr fb, ad gak y msj..
thankz taw korang semua ^_^
walaupun hanya perkataan yang terlafaz, tapi hati yang menerima ni sangat lah bahagia..
hanya dengan satu perkataan sahaja kita telah bisa membuatkan seseorang tersenyum ^_^
sebenarnya yaya tak nak pun mini cooper tu..pegilah men jauh-jauh kat sana..
untuk hari ini dan mendatang, yaya harap...............
hidup yaya akan lebih diberkati Allah..
semoga yaya dapat berjihad ke jalan-Nya..amin.. insya Allah..
semoga yaya dapat lalui kehidupan ini dengan lebih kuat dan bersabar..
yaya harap yaya dapat berubah ke arah yang lebih baik..insya Allah..
semoga kita semua berubah kepada yang lebih baik..insya Allah..     

2 comments:

  1. Happy birthday Yaya <3 semoga dengan pertambahan umur ni bertambahlah amalan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...