Entri Terbaru

happynyer dia ^______________^

nak lompat nak lompat..
hehe..
asal cik yaya happy semacam je nih?
begini ceritanya..
tadi mse lunch, yaya tak tahu nak mkn ape..
jadi pergilah jalan kaki go to billion..
waah..berbillion-lion org..(merapu dah)
pergilah dekat bahagian biskut..dan yaya nampak ni
seriously yaya nak yang warna purpink tu..
i wanna i wanna!!
jdi yaya pun pergi kaunter then bayar..
lagi pun yaya memey suke mkn biskut lexus ni..sedap!!!
selalu makan masa dok asrama dulu..
tapi dapat mug gambar ibu la..tapi tak pe la..still comey..

dan semestinya yaya takkan lepaskan fevet yang yaya sgt tegarkan ini(ape ayat ya ni?)
mr. cadbury crunchie!!
I LOVE U SO MUCH la!
u are double triple sweet!!
sory gambar terbalik..hehe


1 comment:

  1. oh tadi pergi jj beli biskut, tak perasan pulak biskut ni ade free gift. kalau nmpk tadi konpem amik jugak :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...