Entri Terbaru

menu tab baru yaya





Assalamualaikum..
perasan tak ape yang lain dekat blog yaya?
nampak kan button2 kat atas tu?
hehe..yaya merajinkan diri buat menu bar nih tau (yaya ni pemalas)hehe..
dulu-dulu tu..ala blog lama yang yaya terpaksa delete uh dah ada da bende alah mcm ni..(menu tab tuh)
tapi lepas buat yang baru ni, baru la sekarang rajin nak buat balik..
yaya ni kan malas nak fikir bende yang leceh-meceh ni(padahal tak la seleceh mana pun kan u all?)
tapi yang pasti blog korang lagi awesome dari yaya kan?
walaupun blog ni tak seberapa tapi yaya terima dia seadanya..

belek punya belek dekat encik dan puan google..
yaya terjumpa blog adik comey ni..
yaya follow dari situ ler..
huhu..
cian budak yaya ni kan..
blogger lain dah lme letak bende alah tu, dia baru nak letak.. >_<
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

haa..perasan tak lagi satu..
yaya tak join apa-apa segmen or GA pun hari ni..
selalunya yaya akan join satu, dua atau tiga segmen or GA..
tapi hari ni langsung tak..
sebaba sibuk mengedit blog nih..huhu
tapi tadi ada tertengok satu content ni..
then lelaju yaya klik..
tapi disebabkan sponsornya terlalu ramai jadi tak semangat pulak nak join..
sorry k..(jangan marah yaya)
kadang-kadang terdapat blogger yang macam yaya ni..
kita dah excited nak join tetibe syarat dia bagi kene klik sana sini then follow sana sini then kene tunggu loading something la itu la ini la..
yaya mintak maaf taw sekali lagi..

pergi bercuti naik kerani
yaya bukan perli cuma nak bagi tahu isi hati..

kita kan blogger sehati
please forgive me :'(

9 comments:

  1. heee :) comel yaya comel :D yang pasal GA tuh , a'ah . klik banyak-2 , hilang semangat nak join . hadiah tak seberapa sangat -_-

    ReplyDelete
  2. kakak, awak buat ye doodle comel kat header tu?

    ReplyDelete
  3. Cantik yaya, rajin la..share sikit mcm nak buat tab tu...

    ReplyDelete
  4. @aina areen : thankz yer..tau tak pe..terus tak de semangat
    @nik : tq.. :)
    @miza : npe aja? nk doodle jugak ke??huhu
    @fir : awk klik dekat link adik comey kat dlm entri ni k..

    ReplyDelete
  5. Comelnya blog Cik Yaya... Akak mohon simpan dlm tab menu akak di tab 'Motivasi diri' quote bawah sekali di setiap entri Yaya ya. Suka dgn quote tu.
    Akak pun sama, kalo GA/segmen mcmtu, dr nak join, terus jd malas

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak..boleh..simpan lah.. :)

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...