Entri Terbaru

purdah

Assalamualaikum..
hai..dulu-dulu punya entrikan yaya pernah cerita yaya nak berubah kearah yang lebih baik..
so 2,3 hari lepas usha2 la purdah murah..
banyak purdah online yang mahal..
jadi Allah nak memudahkan yaya, dan yaya pun terjumpa la blog ni JA collection
dan yaya terus dengan lajunya g fb kaka tu dekat sini juliana azreen
dan yaya order satu nak cuba..
Alhamdulillah dah sampai tadi..
posmen tu tak dtg ag pun uma yaya..
disebabkan abah yaya penolong kanan pos, yaya kirim je la kat situ..
tadi abah tak keje, abah soh anta surat bg anak buah dia then uncle tu bg kiriman yaya nih..
yaya puas hati dengan purdah tu..
kainnya lembut..
so bg yang nak mencuba memakai atau yang memg dah sedia pakai, kalau nak beli murah dan puas hati boleh la order..
ingat..istiqamah dalam melakukan sesuatu..

8 comments:

  1. bile la saye nak ke arah itu... =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..suatu hari nanti pasti akan terbuka juga.. ^_^

      Delete
  2. yaya beli untuk yaya ke??iman nak pkai akk pon suh pkai dia teringn iman pkai cm2 tapi xtertunai ag impian dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..yaya beli khas untok yaya ^_^..insya Allah suatu hari nanti iman dapat pakai kalau iman dah sedia..

      Delete
  3. alhamdulillah..semoga terus istiqamah dlm perubahan itu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah..doakan ye syg2 semua.. ^_^

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...