Entri Terbaru

wordless saturday

Assalamualaikum..
yaya nak bagi senyuman yang panjang lebor ni dekat sayang-sayang semua
^_______________________^
hehe..
amboi cik yaya..sukenye dia..
hehe..
excited nak bercuti ke pangkor besok hari wif my lovely family..
almaklumlah yaya ni kje je sampai ta ada mase nak bercuti..
soo bile dah dapat peluang keemasan begini memang tak la yaya nak lepaskan dia jauh-jauh..haha
yaya nak share nak korang semua..
yaya baru siapkan order kwn yaya nih..

comey tak comey tak??
hehe..
kalau nak tahu lebih lanjut lagi u all boleh pergi ke blog LOVE THE CRAFT..
jemput-jemput ye singgah

4 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...