Entri Terbaru

yaya kene kuat taw!!

Assalamualaikum..
hurm..nk story ape??
yang penting yaya kene kuat tu je!
kalau tidak, dah lama yaya hantar notis 24 jam..
tapi kenapa pulak??
hurm...yaya tau yaya pendiam
yaya tau akak lebih tua dr yaya
dan akak lagi superb pandai dr yaya
yaya hormat akak
tapi akak kene jugak la jaga hati yaya
memang kita tak kenal hati budi seseorang at least jaga la
kita tak tahu org tu mcm mna..
walaupun yaya ni agak kasar sedikit dan kecoh
tapi...
yaya mempunyai hati yang cukup la rapuh..
akak tahu ke?
yaya pendamkan je dan yaya mencari kekuatan dari Allah
supaya yaya masih mampu bersabar..
kalau tidak pasti butir-butir mutiara ni sudah mengalir tahu..
yaya doa pada allah agar akak dapat berubah menjadi yang lebih baik..

#owh hati kau sungguh fragile#

5 comments:

  1. Hai.. ^_^ Kalau ada masa, jemputlah join Segmen saya :)

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

    ReplyDelete
  2. sudah follow awk..harap sudi follow sy balik...tq

    www.kucingsenyap.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tq yaya coz follow blog akk:-)

    ReplyDelete
  4. jiwa yang kuat ialah jiwa yang mampu bersabar dalam segala hal walaupun pada pandangan orang, kita seakan lemah ^_^ , sebab hanya kita yang tahu siapa diri kita yang sebenar. *kak yaya . chayokkkk !!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...