Entri Terbaru

yaya yang???

Assalamualaikum..
haaa..petang-petang nih yaya nak story sikit pasal 1/10 daripada sifat yaya..
ok..yaya ni memey la peramah orangnya tapi ada masa-masanya jugak budak yaya nih boleh jadi teramatlah malunya..
haa??yaya pemalu??
that true!!
budak yang pemalu ni kuat membebel (dekat buddyz dia je la)
hehe..yaya memang lah pemalu..
kalau pertama kali jumpekan nanti orang pandang atas bawah atas bawah..
rendahnya rupanya budak yaya nih
huahaha..yaya dah biase dah demo ckp lagu nih..
nampak je kecik yaya ni tapi kuat cakap tau..
eh tapi yaya nih pemalu la..
lagi2 depan lelaki..
rase mcm nak sorokkan je muka nih dalam guni baja..
kalau kawan yang da kenal lama tape la yaya boleh pertimbangkan lagi..
huahaha..
yaya ni kuat berceloteh dalam alam blog nih jer..tapi kalau jumpe kat luar sorry la kalau yaya diam seribu bahase k..hehe..
itu je yaya nak bebel kat korang..
just take note yang yaya ni seorang budak yang peramah tapi pemalu..
aik??mcm mana tu??hehe..
tata u all..
Assalamualaikum.. ^_^


4 comments:

  1. Peramah tapi pemalu??
    Jap nak fikir cemane... Hehheheh..

    ReplyDelete
  2. Jom Join :)

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

    ReplyDelete
  3. awk ditag : http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-random-oleh.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...