Entri Terbaru

yippi yippi..

bak kata mei mei dalam siri animasi upin ipin "saya suka saya suka"
begitulah perasaan yaya sekarang nih..
fuuuh..
Alhamdulillah..
dengan sedikit tekanan dek kerana sukar nak daftar myBSN akhirnya berjaya jugak dengan bantuan kak ita..thankz a lot akak..muahmuahmuah..hehe..
akak cube lah buat tapi error jadi akak tlg la call kan nombor yang berkenaan..
dan akhirnya baru pegawai tu daftarkan i pin yaya..
syukur da selesai..
yaya buat myBSN bg senang urusan jual beli then nak cek bile orang bank in dekat bank yaya..
sebab yaya kan jual-jual kraf tangan..that why la..
tapi dengan adanya myBSN,,yaya tak perlu la nak pergi bank kalau nak bile no pin upu ker..beli no pin nak masuk mana-mana ke..
hanya perlu klik dan sahkan..
senangkan??
Alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...