Entri Terbaru

Aku blogger

aku seorang blogger,
tapi aku tak kejar popular,
bukan nak lawan berapa banyak follower,
tapi nak kongsi apa yang ada.

blog aku biasa saja,
tak macam blog blogger yang lain
awesome gila !
aku edit yang mana-mana,
setakat itu jela aku punya.

aku update tak kira masa,
kadang-kadang sampai tak tidur pun ada,
mana taknya kalau tengah menggila.

aku join segmen sini sana,
nak support blogger lain juga,
kadang-kadang mood aku terus tak ada,
bila tengok sponsor, pergh banyaknya!

aku seorang blogger,
kita rakan blogger,
jadi, jom la support sama,
jangan nak pilih bulu ja,
karya ini bukan nak mengata,
bukan juga nak buat korang terasa,
tapi bagi renungan kita semua,
selamat membaca,
harap korang suka.

hasil nukilan,
-Adilah Mohd Asari @ AMA-


10 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...