Entri Terbaru

blog yaya berat ! !

hai korang..
cik yaya nak tanya pendapat korang ni..
blog cik yaya berat tak??
tengok kat bawah ni..
-
-
-
-

apa pendapat korang?

17 comments:

  1. Nak link web ni boleh tak ? Nak timbang berat blog juga. Hihihihi :D

    ReplyDelete
  2. wow...wow...hehehe...besar jugak ea kak yaya punya blog...ad masalah ke klu blog kita besar kak yaya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak rasa itu la yang membuatkan blog berat..

      Delete
  3. tak berat laa kak yaya. loading pun cepat jea :D

    ReplyDelete
  4. tak berat pun yaya..still bwh 100kb..blog anis lagi berat kot drpd yaya :D

    ReplyDelete
  5. eh.. okay je bile buka page yaya ni :) xde pon sangkut2.. hehehe

    ReplyDelete
  6. hehe..thankz semua yang sudi bg pendapat :)

    ReplyDelete
  7. nak jugak bagi pendapat . tak berat puun . hehe

    ReplyDelete
  8. ha'ah , cik yaya , walaupun ninaa guna broadband , tapi loading cik yaya laju . blog ni tembam sikit je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tembam yang mcm mana tu maksud nina?? cik yaya kurang mengerti la..hehe :)

      Delete
  9. ringan nyer blog yaya..
    tp klo yaya nk kasi ringan lg leh try tutor ni..sy baru je pasang semalam..mmg ade perubahan ar

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/03/tutorial-melajukan-masa-blog-loading.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...