Entri Terbaru

hantu ! ! !


Assalamualaikum..
sejak kebelakangan ni yaya jarang mengupdate ccy ni..
kesian dia..
join segmen n giveaway pun dah kurang rancak.
maaf ya u all..
ni ha hantu ni punya pasal la..
dia buat yaya rasa..wow!! haha
hantu??
bukan perangai orang yang macam hantu yang yaya maksudkan..
yaya sekarang ni tengah teliti baca sebuah kisah bersiri mengenai hantu dari sebuah blog http://tamarjalis.blogspot.com 
mungkin ada yang tahu tentang blog ini dan mungkin tidak lagi-lagi jenerasi muda macam yaya ni..
penulisnya pernah masuk dalam akhbar harian metro..
tamarjalis ni terkenal oleh orang-orang tua kiranya orang yang dah lama la dari kita..


cerita yang yaya baca ni bersiri jadi u all kene baca dari mula-mula baru paham ceritanya..
memang best cerita tu..
tajuknya bercakap dengan jin..
dapat ilmu baru bukan ilmu jahat taw..
yang baik-baik je..
tapi kalau yang lemah semangat ke kan, disarankan jangan membaca..
yaya tahu blog ni pun dari kakak kerja tempat yaya sebab yaya mengadu bosan..
kalau nak baca novel sorry to say la..
memang tak lalu..yaya pernah khatam sebuah novel je dalam hidup yaya sampai sekarang..haha
then akak tu suroh la yaya baca cerita ni..
serius memang tak bosan dari novel..terbaik la!!
kalau nak baca cerita tu boleh la pergi ke blog tamarjalis ni ok :)

6 comments:

  1. tak takut ke yaya layan buku cerita hantu ni..kalau akak yang penakut ni memang x ler...takut....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dah biasa :)..tengah mencari dimanakah keseramannya..tak jumpe lagi..huhu

      Delete
  2. waa...kalau niCk memang tak baca la...tengok je pun takut..

    ReplyDelete
  3. owh...mcm penah denga nama writer nie..nt nk usha la blog die..heee..tq bg idea ..:)

    ReplyDelete
  4. ehhh..kalu org tua yg buat mesti org tua kena baca ni..mamahanny mesti baca ni...kalu tak leh tido, mamahanny akan peluk babyally kuat-kuat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...