Entri Terbaru

macam tak percaya.



tak percaya!!
tak percaya!!
tapi yaya nak pergi jugak!!
hope mak n abah benarkan..
sehari je mak abah..
yaya kan dah besar..
please!!

tadi tengok ada email baru..
2-3 kali yaya dok baca email yang sama..
tak percaya kot!!
eh kene tipu ke kan?
jadi yaya pun call la no yang dia bg tu..
betullah..
manakan yaya tak mahu pergi..
hanya 10 blogger je yang terpilih satu malaysia ni..
tu la macam tak percaya..
kenapa boleh yaya?
tetamu istimewa cik Epal blogger yang terkenal tu kot..
takkan la tak mahu kan..
rezeki jangan ditolak maut jangn dicari iye dak??
hopefully parent yaya bagi..






11 comments:

  1. yaya... tengok inbox kay? kita keep in touch situ...

    ReplyDelete
  2. best nye!! yaya..nk ikut..hehe :P

    ReplyDelete
  3. cik akak pun nak join juga..hihi...bertuahnya...blogger femes kan dik

    ReplyDelete
  4. yaya, kte pun dapat jgk..yaya pergi tak? hopee sgt dapat pegi n boleh laa jumpa yaya kat situ nanti..in shaa Allah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah yaya nak pergi, harap mak abah izinkan..

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...