Entri Terbaru

my heppi

                                            

tadi meninjau blog blogger nurul.. dia story pasal my heppi tu la..
jadi yaya pun dengan pantas tak pantasnya pun daftar la..
dia macam facebook jugak..
memang bagus yaya cakap..
perfect Islamic..
semoga siapa yang buat tu mendapat pahala yang berterusan..
korang tunggu apa lagi??
jom la join..
nanti jangan lupa add yaya ye @adilah binti mohd asari
add nurul jugak @nurulFHMT..
my heppi ni pun ada top blog award taw..
jom la join..
best2,,


11 comments:

  1. eh~siap promote lagi yang kita punya..hehehe..thanks! :) semoga dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. ;D

    ReplyDelete
  2. aya dah lama buat tapi time tu loading sangat lambat huhu..tapi sekarang alhamdulillah..dah semakin laju .. hee

    ReplyDelete
  3. Wah best2.. sy mmg suka sign up ape2 web pon.. hehe.. seronok.

    ReplyDelete
  4. Bestnya yaya..tp akak tak top blog la...
    Masih baru sgt..follower pun masih ciput...hehe

    ReplyDelete
  5. akak ni bole ke sign up? :D tapi takot dah sign up tak berbukak pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je kakak..byk ilmu yang kita akakn dapat disitu :)

      Delete
  6. Banyak sangat dah sign up..
    Last2 tergendala...
    Nanti nak tinjau2 Myheppi ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...