Entri Terbaru

nak banner iklan percuma??

Assalamualaikum..
dengan senang hatinya yaya nak offer dekat korang ni letak banner korang dekat tapak iklan yang baru yaya buat ni tadi hasil tunjuk ajar dari kak uzu @ emas putih
thankz a lot ya akak ^_^



disebabkan itu yaya nak offer kat blogger lain nak letak banner dekat iklan yaya??
kalau nak tinggalkan link korang beserta url gambar dekat komen dibawah ok..
khas untuk 8 orang terpantas (sebab ada 8 tempat je)
siapa cepat dia dapat ^_^
iklan korang akan berada dalam blog cik yaya selama sebulan..

ada lagi 2 kekosongan kerana 2 lagi telah di book..
thankz kepada yang sudi :)

36 comments:

  1. menarik la :D anis nk yaya :D
    kalau bg link gmbr nanti boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok anis..yaya simpankan satu untuk anis k..

      Delete
  2. nak! hehehe

    link : http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/02/tempahan-vector-dibuka.html

    url gambar : http://4.bp.blogspot.com/-gy2ipAfLBaY/USmXcWeVKaI/AAAAAAAAAns/GJazTvobibI/s1600/Untitled-1.gif

    thanks :)

    ReplyDelete
  3. bestnye..tapi tak ada banner agi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..nanti dah ade bannerboleh la join.. :)

      Delete
  4. Nak jugak boleh ? Nanti aimi komen link gambar esok . Boleh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok boleh..yaya book kan untuk aimi k :)

      Delete
  5. http://afiekoreanlovers.blogspot.com/
    boleh amik banner sy kt blog, sy nk bg tp xleyh bg code tu coz xlps komen..

    ReplyDelete
  6. link blog: http://farsyawidodo.blogspot.com/

    Code banner ada di sidebar :)

    ReplyDelete
  7. saya nak!!!!!!!!! hehheheh dh ckup koata ke?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. nanti akak buat k :0 jangan sedih ye..

      Delete
  9. link blog : http://catberrymilk.blogspot.com/

    banner ada kat navigations -> exbanner

    ReplyDelete
  10. ada kosong x lagi?? saya nak!!

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. link :-http://www.facebook.com/pages/Fmyraena-Shop/536186066426084?ref=hl
      banner :-http://2.bp.blogspot.com/-QZKNRlDJFik/UUMqgxDTL8I/AAAAAAAACf4/1bDf3AmFp5E/s200/anigif.gif

      Delete
  12. sempat tak? hehe
    http://www.fatindiana.com http://i1103.photobucket.com/albums/g462/monstretty/Banner_zpsaafcfee2.gif

    ReplyDelete
  13. Saya nak boleh ? Ada tempat lagi ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :)

      http://syaza-applemints.blogspot.com/
      http://i.imgur.com/AqxPIx3.gif (link banner)

      Delete
  14. akak xde ape la nak diiklankan...hehe

    ReplyDelete
  15. Lambat lah ni :( ? Takpe la, book kan jer la :D

    ReplyDelete
  16. nak..ada lagi tak?

    http://sitizawiah95.blogspot.com/
    http://4.bp.blogspot.com/-4rn41cT8YbY/UTWqalW5KII/AAAAAAAAAzE/DwSOrGB48jo/s1600/blog+siti.gif

    ReplyDelete
  17. yaya,sori lambt :)

    url blog : http://miszfarahanis.blogspot.com
    link gmbr : http://i1291.photobucket.com/albums/b545/aniszainudin/banneraniszainudin_zpsee5d7d37.png

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...