Entri Terbaru

perhatian untuk lepasan stpm

assalamualaikum..
yeeaaah yayatak tido lagi dek kerana sudah melelapkan mata 4 jam yang lepas..
soh masa ni pulak jadi burung hantu..
yaya nak share untuk lepasan spm dan mostly lepasan stpm macam yaya ni..
terima apa sahaja keputusan yang korang perolehi tu ye..
ada sebab kenapa Allah takdirkan macam tu..
korang pulak jangan la rasa down taw..
isi je borang upu tu dekat sini SINI


tapi sebelum tu korang mestilah tahu kelayakan korang dulu taw..
so korang boleh semak kelayakan dekat SINI pulak..
ingat !! semak kelayakan dulu baru isi jangan main serbu je taw..
nanti kita jugak yang rugi kalau apa yang kita mintak tu tak memenuhi syarat..


yaya harap info yang sedikit ni berguna buat kita semua..
credit to abg shuib (mantan mpp smksb) yang beri yaya info ni..thankz :)

5 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...