Entri Terbaru

Review blog kak ieta

pagi ni yaya nak review blog kak ieta..
eh yaya ni pilih kasih kah??
jangan risau keh..nanti yaya cube review blogger lain satu persatu..yaya cube k..
yaya review sebab terharu sebab kak ieta letakkan quote yaya tab motivasinya yang di link terus ke blog yaya..


ini la yang yaya cakap tu..

ni header blog kak ieta..
buat masa sekarang ni blog kak ieta sedang menghadapi masalah dengan code2nya.
semoga cepat sihat..hehe..

kak ieta ni seorang isteri, ibu kepada 5 orang cahaya mata, guru, pelajar dan juga penulis blog separuh masa..
kak ieta ni masa zamna sekolah-sekolah dulu merupakan seorang yang aktif..
giat dalam persatuan.. ( macam yaya la akak ) hehe..
kak ieta menetap di Kuala Lumpur..
jom intai putera puteri kak ieta..
-
-
-

okay..act kak ieta ni baru je lepas pantang..
tu tengok bayi yang baru je lahir " Abdul Latif" namanya yang bermaksud hamba Allah yang lemah lembut..
kalau nak cari makna nama korang boleh klik SINI
yang yaya tertarik ialah...jeng jeng jeng..
perasan tak anak sulong kak ieta tu namanya sama dengan nama yaya.. ^___^
tapi nama yaya hanya "Adilah"..tapi tetap sama jugak..hehe..
okay lah..
kalau nak kenal lebih lagi siapa pemilik blog ieta jom terjah SINI

8 comments:

  1. wahh :D nina pun terpegun dgn quote cik yaya

    ReplyDelete
  2. wah..nanti boleh la review blog anis pulak..hehe..anis gurau je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh je..purple!! warna kegemaran yaya..

      Delete
  3. Hehe, terima kasih Yaya. Bagus review mereview ni, scr tak langsung, promote blog blogger. Cuma, tak sangka la plak Yaya sudi review blog akak. Malu plak rsnya. BTW, thanks a lot ya ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...