Entri Terbaru

Review pengomen tegar

Assalamualaikum..
petang-petang ni yaya nak review blogger2 yang suka mengisi ruangan komen yaya.


kritikus pertama..
~cik Fie~
blogger ni memang rajin memberi komen di blog2 yang lain juga..
warna blognya biru..oowh tenang je mata memandang..
follower cik fie ni juga boleh tahan banyaknya..


kritikus yang kedua
~mazelina zaini~
lebih sinonim panggil nina..
header yang comel adik..
yaya dah add dia dekat fb..
ngee >_<


kritikus yang ketiga
~kakak kila~
yup..
blogger ni yaya selalu chat dgn dia..
kakak blogger..
best dapat knal kakak..
story mory sama akak.. >_<
blog akak warna fevet yaya..pink..
pink cair tu lembut je kan..



kritikus yang keempat
~diyan hani~
baru je knal dah boleh rapat..


kritikus yang kelima
~iema~
kecik molek je orangnya..
kalau tgk tak caye kak iema ni dah 23 tahun..huhu..


kritikus yang terakhir
~nik~
yaya pun baru dia..
tapi lama-lama kami makin rapat..huhu..
kami sebaya..dan yang paling sama kami mempunyai "young" yang sama warna iaitu PINK..
haruslah pink..peminat setiala katekan..


thankz sudi singgah dan baca dan komen entri yaya..
yaya sangatlah hargai.. ^_^

19 comments:

  1. Replies
    1. :) sebagai tanda penghargaan.. kadang2 nama pengomen bertukar-tukar..

      Delete
  2. haha... terima kasih review...
    iema hargai ^^

    ReplyDelete
  3. wahh ! kena review lahh . hehe tahniah tahniah !

    ReplyDelete
  4. dalam banyak2 tu FD kenal 3 blogger je :D

    ReplyDelete
  5. suka masuk blog cik fie. warna biru nya mendamaikan.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh , ninaa ade , hihi sayang cik yaya :D , FD kenal ninaa tak ? ngeheheh

    ReplyDelete
  7. Adek yaya..thanks review akak ye.
    Muahxxx~
    Nak story morry roger je akak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..muah alek kat akak..hehe..
      welcome..
      thankz sudi mendengar rungutan yaya..hehe

      Delete
  8. ^_^ congrats buat mereka yang direview... ^_^

    ReplyDelete
  9. maaf cik akak tag adik....jom tengok sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  10. bestnya ada orang sudi review...=D

    ReplyDelete
  11. nice review dear..boleh terjah pengomen2 tegar ni pasneh...hee ^______^

    ReplyDelete
  12. thanks dear...akak direview...hihih...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...