Entri Terbaru

segmen 2 jam yaya

Assalamualaikum..
Alhamdulillah yaya dah semakin sihat..
thankz to all blogger yang bg sokongan..
hari ni yaya nak buat segmen
yaya nak cari bloglist bulan 3 pulak..


syarat-syaratnya:
  1. follow blog yaya (haruslahkan)
  2. klik MENANG ATAU KALAH? 
  3. then korang buat tajuk "Segmen 2 jam yaya" dan tampal banner kat atas tu k
  4. lepas tu jangan lupa tinggalkan link korang dekat komen yaya k..
SIAP!!
yang pastinya semua yang join yaya akan letak dekat bloglist yaya boleh la yaya usha blog korang hari2 kan.

segmen tamat jam 1.00 pm

4 comments:

  1. join :)
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/03/segmen-2-jam-yaya.html

    ReplyDelete
  2. Akak suka join segmen simple2 ni:)
    http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/segmen-2-jam-yaya.html
    Jemput juga join segmen akak=>http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

    ReplyDelete
  3. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/03/segmen-2-jam-yaya.html

    ReplyDelete
  4. segmen simple memang best...join yer..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-2-jam-yaya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...