Entri Terbaru

sorry!!!!

sorry !! sorry!! and sorry!!
aarghh..
tak tahu dah nak cakap ape..
ini je yang terkeluar dari mulut sejak tadi..
tadi ada la adik yang selalu datang kedai ni nak laminated..
yaya pun buat la..tetibe tgk terlipat pulak jadi yaya roll la lg sekali..
kali kedua tgk..
weeeh...mana kertas ni tak keluar-keluar..
dengan gelabahnya terus tanya kak ita..
huuurm..sorry kertas tu dah selamat da.
 sorry sangat..


kalau kertas tu kertas biasa je takpe..
SLIP SPM kot..
memang gelabah la yaya..dah la yaya ni cepat benor gelabahnya..
nasib baik adik tu kata takpe mungkin boleh mintak lagi..
dengan rasa tanggungjawab atas kehangusan kertas tu,,yaya pun bagi la no telefon kalau ada pape ke kan..
habis satu kedai bau minyak wangi jenama paper burn..haha
sorry again..
 

10 comments:

  1. Nasib adik tu okay...
    Mengelamaun ni...

    ReplyDelete
  2. tedah adik akak...cik akak kdg2 lamited pun cam tu juga...hihi...:)
    kalau dah panas tak ler kawal lagi..hihi...alamat tak selamat ler paper tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke??huhu..ni first time kot..hahaha..
      pengalaman :)

      Delete
  3. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina_24.html

    Jemput join , nak kasi hadiah kalau ada rezeki :D

    ReplyDelete
  4. salam yaya...mama komen jap he2...tu la byk bace cite hantu hu~

    ReplyDelete
  5. yaya... check this out dear...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/upcoming-bubbly-ga-sponsors-list-as-of.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...