Entri Terbaru

Alhamdulillah rezeki lagi

ok..dok bw blog kawan-kawan..
terbaca lah entri adik syaza pasal dia salah seorang pemenang simple giveaway
tahniah adik..
dan yaya pun cuba-cuba lah usha senarai pemenang mana tahu yaya ada join dan menang sekali ke kan..
sebab banyak sangat yaya join segmen dan GA jadi sampai tak tahu mana satu..
sebab tu la sekarang dah mula kurangkan join..
amik waktu dulu..huhu
tengok punya tengok..eh ada link blog yaya la..
of course la happy kan..
tapi bila tengok hadiahnya lagi double la happy yaya..
doink doink (men lompat-lompat sat)
thanks ya +Izza Sakura 
thanks juga kepada sponsor nya Butik syafiqah
yaya menang part entri kreatif..
huhu..
kreatif sangat ke?
jom terjah kalau nak tahu kreatif ke tak..


yaya join sebab tertarik dengan syarat dia..
kita harus ceritakan pasal kelebihan blog kita..something like that la kan..
huhu..
tak sangka ada rezeki..
ok la..nak ucap tahniah jugak kepada para pemenang..
kalau ada yang join nak usha korang menang ke tak, just klik simple giveaway yang yaya link kan tu eh..

10 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...