Entri Terbaru

berjaya!!

dah dua hari tak update blog..
sangat sibuk dengan kerja-kerja yang perlu disiapkan..
yaya ni teringin nak beli telekung lycra kat internet tu..
tapi harga dia mahal la..
jadi yaya nekad untuk buat sendiri..
hari ahad tu pergi sungai besar, then beli kain lycra..
kain lucra taw sebab dia sangat lah lembut..
then malam tu jugak buat..
jahit punya jahit then pakai longgar la pulak muka dia,
betulkan balik..tup tup ketat sampai anak buah yang umo 3 tahun tu pun tercekik nak pakai..haha
then geram kejap yaya p letak dulu then baring-baring..
hujan turun membasahi bumi..
biasanya kalau masa hujan ramai yang suka tidokan maklumlah sejuk..
tapi yaya kalau hujan aktif la pulak..cerah je matanya..
apa lagi terus bersemangat nak buat..
then tepat pkol 1 pagi..
Alhamdulillah berjaya gak buat..
bila pakai memang lembut dan sejuk..



okay..
telekung ni special adition..
huhu..sebab obses sangat dengan warna ungu ni jadi yaya pun buat la owning dia wane ungu..
telekung ni yaya jual sepasang RM 65
kalau korang nak telekung sahaja RM 35

kalau nak tempah je pun boleh RM 25 sepasang (mana la tahu kan korang nak guna kain korang)

kalau nak tengok lagi hasil tangan yaya boleh singgah sini yaya craft page atau blog yayacraft

10 comments:

  1. wah.. murahnya.. nak tempah leh??? mne nak tmpah???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je..
      yaya yang buat..
      boleh msj dekat no ni 017-6893976

      Delete
  2. kreatifnya Yaya.. Hana dah lama tinggal jahit2 ni.. tak menyempat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) Allah beri kelebihan

      Delete
  3. gud job syg...mcm nak order, tp telekong kat umah yg lom pakai laie pon blambak..hobi akak, beli telekong..hahaha...setiap minggu tukaq telekong...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak ^_^ eh boleh je order buat tambah lagi telekung nya..

      Delete
  4. kretif la yaya nih.., pandai dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih pcl.. kelebihan yang Allah bagi

      Delete
  5. Wahhh.....
    Cantiklah...
    Elok terletak....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...