Entri Terbaru

filem pacar hantu perawan harus disekat.. melampau!!!

dah lepas satu..satu dibuatnya..
semakin hari semakin melampau pembikinan filem pada hari ini.
tak kisah la filem dari negara jiran..tapi kenalah jaga.
tayangan filem ni patutnya lebih kepada memberi pengajaran kepada penonton bukan bagi penonton naik ghairah!!
dah tak ada idea ke nak buat cerita??
kalau tak ada jangan buat!
Tampaknya sekali lagi dewi persik kembali membuat sensasi dengan kehadirannya membintangi film pacar hantu perawan. Bukan barang baru lagi jika penampilannya yang sering membuat kontroversi tersebut malah menjadikan banyak produser melirik untuk mempekerjakannya dalam bidang entertainment, termasuk di film ini. Pada akirnya foto dewi persik pacar hantu perawan kembali menjadi objek panas yang ditunggu-tunggu.

Film ini tidak harus diberi kebenaran untuk ditayang...ia langgsung tidak sesuai dengan gaya hidup rakyat malaysia. Di bawah ini antara screenshot dalam film Pancar Hantu Perawan.

adegan Depe berenang dalam filem "Pacar Hantu Perawan"






















adegan striptease dalam filem "Pacar Hantu Perawan"










9 comments:

  1. ya allah, ini dah melebih-lebih. =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..menjatuhkan maruah seorang wanita

      Delete
  2. tula..kdg2 filem sekarang nie bkn nk bg pengajaran..tp makin menambah masalah buruk pulak..lebih2 lg bg budak2 sekarang yg mudah terpengaruh...
    -_-

    ReplyDelete
  3. dewi persik selalu berlakon dlm cerita mcm ni..terok btol -_-

    ReplyDelete
  4. Apa ni?? tayang body je lebih! HAMPEH LA!!! tak payah tgk. Byk lagi filem indonesia yang best2, & m'beri pengajaran

    ReplyDelete
  5. masuk malaysia ke? tak tau nak kata la sape yang nak dipersalahkan..filem dan drama macam ni yang banyak mempengaruhi anak muda negara kita..masing-masing berlumba nak tayang body.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...