Entri Terbaru

Korang mesti cuba

 
Yaya nak ajak korang cuba hand & body lotion ni..
lotion ni sangatlah best..
memang lembut je kan..
 lotion ini menggabungkan campuran unik emolien semula jadi dan vitamin E yang cepat diserap ke dalam kulit untuk mendalam.
Sangat ringan dan formula ini tidak berminyak dan menjadikan kulit korang sangat lembut sepanjang hari.
disamping melembut, aroma nya yang harum dapat memukau orang di sekeliling kita..
sekali bau terus jatuh cinta macam jatuh cinta pandang pertama..
jadi Yaya nak ajak korang cuba lotion ni.
yaya dah cuba dan hasilnya sangat memuaskan dah la wangi..
tak payah nak pakai minyak wangi dah..pakej..
tak rugi pun kalau mencuba..
tak cuba tak tahu kan?
jadi kalau korang nak, korang boleh pm Yaya..
harga promosi satu RM 14 
kalau korang beli dua RM 24 sahaja.
cepat-cepat boleh bagi hadiah dekat mak atau adik-beradik..
kalau nak pm yaya dekat 017-6893976
 
emolien = (émolien) sediaan atau bahan yg mempunyai kesan yg melembutkan dan menyamankan apabila disapu pd kulit.
 

14 comments:

  1. Replies
    1. apa salahnya kita jaga kulit walaupun lelaki ^_^

      Delete
  2. Lelaki pun ada yang guna losyen jugak :) sedang pakai dan wangi :) 2 yang penting :D

    ReplyDelete
  3. emmm...memang sedap bau die...sis suka pakai waktu malam...very nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..yaya pakai waktu pagi dan malam..

      Delete
  4. akak memg pakai losyen nie...tido mlm pakai, bau kekal sampai ke pagi...somi cukop suko bau nie...mihmih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..wangi kan bau dia..menawan..

      Delete
  5. akk selalu juga pakai losyen ni..mak selalu beli sbb bau dia sgt wangi..:)

    ReplyDelete
  6. bkn stakat losyen je akak beli, semua produk cosway memg akak x pernah tinggai...terutama skali brgan utk dapur, toilet...xyah susah nak pakai zip ka, clorox ka, pakai jee brand cosway...memg pueh ati...

    eceh!!..tlg promote cosway plak...

    ReplyDelete
  7. Bau yg best.dah guna dua tahun..

    ReplyDelete
  8. wah...teringin juga nak cuba.....

    ReplyDelete
  9. nick memang guna lotion ni sjak form 4 lagi dear..best! bau pun wangi..

    ReplyDelete
  10. cik akak pernah guna lotion nie..tapi dah tukar vaselin dah..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...