Entri Terbaru

main conteng-conteng dinding

main conteng-conteng ni masa aktiviti "ice breaking"
dorang kata dinding tu hak kamiorang buat sementara waktu..
so conteng la apa yang nak diconteng..

yang ni mestilah yaya punya..

 ini pula hasil tangan Miss Christine

 yang ini kak +Farah Waheda Wahid 
kalau nampak lady bird ni mestilah tahu dah siapa yang lukis..

 yang ini kak +Seneorita Baharin
kalau dah selalu singgah blog kak anie ni..
kita sudah tahu la trademark dia..
"be yourself, no one better" 

ini blogger Asyik..

 yang ini kak shahada

 nampak epal-epal tu mestilah yang ini cikepal punya..
cik epal suka karipap..
sedap katanya..

ini kak +Cik Nurul Siezuka punya..
bunga-bunga.,.
      
ada lagi lukisan yang yaya tak sempat nak tangkap..
sorry..
melalui aktiviti ini kita dapat mengenali cara penulisan setiap blogger tu..
kita dapat tahu apa yang dia selalu story dekat blog dia..
masa nak present kan..
tenang-tenang walaupun rasa macam dah begegar jantung ni..
walaupun dah selalu public speaking ni, tapi gemuruh jugak setiap kali..
haha..
lepas je cakap jantung ni laju macam kene kejar dengan kuda jantan..hahaha

4 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...