Entri Terbaru

make up mata

macam yang pernah dikongsikan oleh blogger Farah pasal make up tebal..
tapi kali ni nak share pasal make up untuk bahagian mata sahaja..

 

kalau lawa tak pe..
ni tidak..macam h***u dah jadinya..
kenapa lak tetiba budak yaya ni story pasal make up?
Al-kisah..toyib..
pagi tadi sebelum nak g ofis..
gedik-gedik la nak pakai eyesliner tu kan..
tonyoh punya tonyoh tak jadi-jadi..
baru sebelah mata weyh..dah 10 minit..
dengan suka hatinya pun,,yaya padam balik..
siap-siap pergi kerja..done!!
kan senang..
haha..sebagai manusia memang la teringin kan nak berhias..
maklumlah perempuan..
tapi tak pe la..biar lah pakai bedak je..
kang kalau make up jadi huduh pulak karang..
hehe..
Yaya ni memang tak layak la kan nak story or komen pasal make up ni sebab yaya ni memang tak reti 100 5 nak bermake up ni..
ini just pandangan yaya je..
better asli kan daripada make up over sampai jadi tak cantik..
kalau yang pandai make up tak pe la..
karang lebam macam panda ^_^

4 comments:

  1. anis pun same yaya..teringin nk pakai eye liner tu sbb tgok org lain pakai lawa..tp tak pandai..haha :D

    ReplyDelete
  2. hehehhehe..
    kena banyak praktis ni...

    ReplyDelete
  3. natural beauty is the best..heee~~
    kekadang sy pkai eyeliner mmg cam comot jer...tp leh cover ngn eyeshadow..
    :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...