Entri Terbaru

name card dah sampai!!

lepas je hantar mak balik rumah..
yaya pun bergegas pergi pejabat pos pulak hanta order customer..
sampai-sampai ofis kakak cakap ada barang sampai..
dengan termengah-mengahnya yaya pun pergi amik..
berdiri kejap..tarik nafas..lepas..tarik..lepas..
baru tenang..
ish..budak yaya ni memang gelabah sikit orang nya..(bukan sikit tapi banyak!)
tengok je nama pengirim yaya dah senyum lebak habak hang..
haha..mane taknya dari abg apit
hehehe..

 haha terbalik pulok..sorry

 selamat keluar dari bungkusan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaaaaaa..yes! name crad yaya dah siap..



eh name card ni bukan dua kad yang berlainan taw..
yaya amik pakej both side..
depan belakang ada..
sebelah yaya buat untuk CCY dan sebelah lagi tok LTC..
kan adil tu seperti namaku (perasan kejap)
yaya minat order kat apit sebab dia buat cantik dan sebelum hanta print apit akan tunjuk dulu kat kita..
banyak kali gak la apit tuka tok LTC..
maklumlah yaya ni banyak ragamnya..
sorry ye apit and thanks sebab buat name card yang super gojes ni..
selain itu bayaran pun boleh tahan juga murahnya..
senang cerita puas hati..
jom terjah blog apit..korang klik je gambar bawah ni..
ni apit ada kasi sekali name card dia..
yeeaah!! thanks again ^_^
card terbang dari kedah..
lepas ni boleh la yaya bagi name card ni tok customer dan pemenang-pemenang GA/ segmen yang yaya buat atau yaya sponsor..
kenapa yaya pun sibuk-sibuk nak buat name card? femes sangat ke ?
ok..yaya buat bukan la sebab lain..hanya nak promote online shop yaya ni..
so bila ada name card senang la sikit orang nak berhubung dengan kita kan..
sebab tu la yaya buat..alang-alang dah ada pakej mcm ni yaya buat la sekali tok CCY..
lagi pun tak salah mempunyai name card sendiri walaupun korang tak ada biznes n just ada blog..
name card ni untuk orang lebih kenal korang dan mcm yaya ckp tadi senang orang nak contact kita..
macam hari tu yaya pergi event then dapat name card dari blooger +Asyik Izas 

ni dia name card nya.. ^_^
ok la..sampai sini saja celoteh buat masa ni..tata ^___^

25 comments:

  1. wah...kelasss gitewww...akak pun x der name card... ^_^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. ^_^ buat lah..boleh simpan koleksi card ^_^

      Delete
  2. wow! awesome lah. rasa macam nak buat juga je, hihi

    ReplyDelete
  3. yaya..nak satu card..comel card yaya tu..
    hehe..tme ksh sbb letak card akk yg 'hot' sgt tuh..kih2..

    ReplyDelete
  4. wah!!! comel betulla name card dia. .nak tmpah gak la!! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      tempah2..puas hati ^_^

      Delete
  5. name card akak sempoi jeee...maklom laaa, name kad org gomen...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org gomen memang la sempoi saja name card dia..
      yaya ni orang personal je..haha

      Delete
  6. wah..lawanye >,<
    mntak name card satu? :P

    ReplyDelete
  7. cantik betul, berapa ringgit utk satu box eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ikot pakej..kalau nak tahu lebih lanjut boleh singgah blog apit

      Delete
  8. Kak Yaya!! Mau satu!! Hihihi.. Cute sgt akk puyer name card ni!! :))

    ReplyDelete
  9. wah,bestnyer ada name card sendiri..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...