Entri Terbaru

new header made by Fiqa Nsz

tengok tajuk taw dah yaya nak share apa..
hehe..
teruja..
tadi mintak la adik Fiqa Nsz ni buatkan header..
sekejap je dia buatkan..
ok..yaya puas hati apa yang dia buat..cantik..thankz ye adik +Fiqa Nsz 
nak bayar guna topap la kan..
kalau korang nak jugak..
boleh la order kat dia..
selain tu dia pun ada edit lain-lain..hehe

ni yang lama (buat sendiri)

ni yang latest (order) hehe

kalau perasan..
CCY pun dah ada footer..
yang ni dapat hadiah.. ^_^
dapat sekali dengan header..tapi header tu yaya simpan dulu tok lain waktu..


6 comments:

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...