Entri Terbaru

pemenang contest page CCY & LTC

 
dok leka main pou..
maaf buat kalian menunggu ya..

harap korang puas hati dengan keputusan pemenang kerana ia berdasarkan jumlah like yang terbanyak..
pemenang sila tuntut di hadiah..korang just perlu klik gambar bawah ni dan isi yang perlu..
nama, alamat, no hp, menang hadiah apa dari segmen apa dan isi la apa yang form tu mintak ye..
pemenang-pemenangnya..
korang jangan risau kerana semua yang join menang..
felt purse - Ezzah Nabilah & Fiqa nsz (bagi nick name max 5 abjad)

felt wallet - Fatin Diana & Abby Blue Nadhirah

penanda buku nama - Nur Alja & Ti Aishah (bg nick name max 4 abjad)

keychain muslimah - Norvanida & Dhia Akma

keychain bintang - Eynilah blog kami & Seneorita Baharin

brooch kain - Hakim Faiz
                     Mazelina Zaini
                     Yana Aina
                     Aina Areen

roses brooch - Nao Mei
                       Ain Nadia Syahmina
                       Nik Nur Fatihah
                       Nida Oh Nadhirah
                       Hani Asi
                       Ain Baharom

u all diberi masa sehingga 5/5/2013 untuk tuntut hadiah..
selepas itu hadiah dikira burn dan Yaya tak akan melayan ok..
bagi la kerjasama sebab Yaya sibuk sekarang ni makin sibuk nak puasa dan raya.
terima kasih

12 comments:

  1. Yey mng! Hehe.thanks akak.
    Nanti fiqa fill in info nya. XD

    ReplyDelete
  2. tahniah pada yang menang...
    jemput singgah sini ye
    http://kisahsidairy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cik akak ade juga...hahaha...tak sangka nie...bercuti pun cik akak dapat hadiah..hihi....alhamdulilah syukur sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa isi form ye cik akak

      Delete
    2. cik akak dah isi...entah yaya dapat kah tidak

      Delete
  4. Alhamdulillah ada nama alja disitu . hehe terimakasih cik yaya :D

    ReplyDelete
  5. wow, bertuahnya diaorg dpt hadiah dr yaya..:)

    ReplyDelete
  6. done isi form :) kalau tak lengkap tolong inform yaa :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...