Entri Terbaru

rindu sentiasa bertandang

sebagaimana yang u all tahu, Yaya telah menghadiri satu event bersama 9 orang blogger yang lain..
tapi yang yaya dah lama kenal dekat event tu ialah kak +Farah Waheda Wahid dan kak +Seneorita Baharin 
hapa lagi, dikesempatan ini Yaya snap la gambar dengan dorang sekali buat kenangan..
buat pengubat rindu..
yaa..memang Yaya rindukan dorang, rindu nak jumpa lgi dengan diorang..
then kak +Cik Nurul Siezuka pun buat yaya rasa rindu dia..
biasala semua pangkat kakak, yaya pun jadi la adik kan >_< hehe..
Yaya rindu dorang tapi tu la yaya pendam je..haha..
hanya gambar sahaja pengubat rindu..
hari-hari yaya tengok.

 gambar dengan kak farah..dulu borak-borak je dalam fon..bila jumpa malu >_< la pulok dalam hati ni..
eh gambar yaya dengan kak nurul tak ada la..malu kot sebab baru je lagi kenal kan >_<
lainla kak +Farah Waheda Wahid dan kak +Seneorita Baharin , yaya dah penah borak-borak dgn dorang..huhu

 alolo senyuman berseri ^_^ kak +Farah Waheda Wahid dan +Seneorita Baharin 

 kami bersama jess

ni masa sesi last buat desert with kak +Cik Nurul Siezuka yang cantik dan kak +Farah Waheda Wahid yang comel ^___^ (bukan puji ye tapi dah memang kenyataan)

yaya dan kak +Seneorita Baharin 


haa..tengok la gambar yaya dengan kak anie ni..
selambe je kitorang bergambar bersama..
kak anie dah offer yaya pun suka..
haha dapat geng satu kepala..
macam dah lama kenal je padahal dalam hati ni malu tak terkata,
bila teringat kembali telatah kami, yaya tergelak sendiri..haha
masa ni kak +Farah Waheda Wahid tengah borak-borak dengan kak +Cik Nurul Siezuka 

kenangan tu sangat bermakna buat yaya..
sangat-sangat kerana kenangan macam ni tak mungkin akan terjadi lagi pada lain waktu..
suka sangat waktu ni ^___^
semoga ukhwah ni kekal sampai bila-bila..
rindu mereka yang sporting dan selambe..

17 comments:

  1. Seronoknya dappat jumpe blogger kan..

    ReplyDelete
  2. seronoknya jumpa blogger lain! Hana tak pernah lagi jumpa bloggers kat luar ni :)

    btw, Yaya beli mana handsock camtu? Hana ada kaler hitam, purple dan light blue aje.. ingatkan nak cari yang warna pink juga :) kalau beli online atau jumpa kat mana2 kedai online, inform kat blog Hana boleh? thanks..

    ReplyDelete
  3. waah . bestnyaa kak yayaa ! nak jugak join event2 macam ni . kalau ada lagi infom2 lah kite kayy :)

    ReplyDelete
  4. Kak yaya!! Bestnyer boleh jumpa akak yg best2 tu!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..best sangat dapat jumpa diorang

      Delete
  5. rinduu dekat yaya jgk!!! huhuhu...wah chantekk la yaya edit! ^____^ akak baru tgh edit sbb byk sgt gambo.. :D hanya gambar jd penawar rindu kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih..
      ya..gambar itu akan jadi penawar dan kenangan buat kita ^_^

      Delete
    2. hehe, akak igtkan xkomen lg, nyanyok pulop..hihihihih...
      betul3! kenangan utk slama2nya!

      Delete
    3. apa salahnya nyanyok sekali sekale..

      Delete
  6. Seronoknya!!!!
    Tak penah dapat peluang join event dengan blogger tau....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...