Entri Terbaru

sama tapi tak serupa..

sedang menaip nama seorang sahabat mencari blognya..
tiba-tiba terjumpa yang lain pula..
tapi?? eh sama la..


cube tengok tang mana yang beza..
kalau korang klik pasti keluar dua blog yang berlainan..

NajwaZulkifli 
yang ni blog yang sebenar yaya nak cari..
tapi jumpa yang ni dulu..
lalu salam dihulur tanda perkenalan
tak rugi pun kan..

My Photo

5 comments:

  1. link first ade double i ..hehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  2. ha'ah..mcm same..tp link yg first ade double i..hehe :)

    ReplyDelete
  3. dia nak satu 'i' tapi ada user lain dah pakai, maka kena double 'i'. haha ape boleh buat.. nama sama! :)

    ReplyDelete
  4. hahaha....betol sama..tapi yang satu terlebih huruf i..hahaha...

    ReplyDelete
  5. x silap2...diaorang ni berkongsi follower jugak...tapi tak per... cara yang baik dan sihat kan? ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...