Entri Terbaru

satu penghargaan


Assalamualaikum..
hello fella ^_^
nampak tak pict kat atas tu??
ok..mereka itu adalah diantara blogger yang rajin memberi dan menyumbangkan pendapat pada setiap entri yaya..
walaupun tak semua entri yang pasti mereka rajin terjah blog yaya yang tak seberapa ni..
ye yaya akui yaya newbie dan hanya segelintir je blogger yang suka menjenguk CCY ni..
terkadang terasa jugak kan..kita selalu bw blogger2 yang famous tapi dorang susah nak singgah dekat blog kita..
tapi mereka..mereka sudi singgah sini..
bukan korang tak singgah..
korang pun singgah tapi mungkin tak selalu..
walaupapepun kita semua kan sahabat blogger..

ok..sebagai tanda penghargaan..
yaya nak beri sesuatu pada mereka berenam ini..
boleh tak nak susahkan korang kejap..
kejap je..
hantakan nama dan alamat (tak kisah la alamat pejabat ke rumah) dekat page yaya..
tak tahu page yaya?
tu ha ada dekat menu ^_^
terima kasih ye..

#maafkan segala salah silap#

15 comments:

  1. waaa bestnye . bella pun nak komen byk2 jugak la kat sini XD

    ReplyDelete
  2. cik akak pun ade juga..huhu...terharu sangat2...
    makseh ye dik....tak perlu nak susah2 dear :)...cik akak datang jengok ikhlas lah dear :)...apa2 pun mak seh k sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama akak :) ye..sama la yaya :)

      Delete
  3. yaya..thanks sgt2..terharu nye anis.. >,<

    ReplyDelete
  4. salam cik yaya
    Salam kenal dari tirana aduka.
    Cik yaya dekat dgn sg yu ke? Ta ramai membr di sana..haji tumen kenal tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm :)cik yaya duduk sg burong la..bkn sg yu..

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...