Entri Terbaru

SERIKAN IMPIANKU MENJADI BLOGGER SELEBRITI

Assalamualaikum..
hari yang memenatkan tapi penuh dengan keseronokkan yang kitorang rasa..
sangat lah seronok dan pastinya kenangan ini akan tetap yaya ingat sampai bila-bila..
selalu singgah dekat blog cik epal tapi tak pernah teragak akan jumpa dia live..


kecik bebeno la yaya ni..haish...


ni sesi ice breaking..
dorang soh centang-conteng kat dinding on the sport..
haha jawabnya memang tak la kan kalau nak soh on the sport..
dah la budak yaya ni tak reti sangat nak melukis or yang seangkatan dengannya..



sesi bergambar pulak..
kami menjadi model produk sebentar..
dah tak ada idea dah nak pos macam mana..
mana taknya sikit punya banyak kamera dan handfon menunggu giliran mereka..hoho


kali ni sesi mengetahui cara-cara mencuci, memakai krim muka & bermake-up..
memang syok la dia tunjuk..


ni sesi cara penjagaan kulit melalui pemakanan kita dari Puan Nurul..

Last but not least, snap pict with Miss Christine

ok act Yaya just cerita ringkas je untuk pengenalan..
nanti besok yaya update aktiviti yang kitorang buat..
lagi banyak gambar tok besok..
tata..sudah penat meyh..letih..
mahu berehat..
tapi serius yaya kata dapat ilmu yang berguna selain dapat merapatkan lebih silaturrahim bersama blogger lain..

18 comments:

  1. hihi...bestnya..nanti kongsi2 ye ilmu tu cik yaya..

    ReplyDelete
  2. happy dpt jumpa yaya omeiiii sorang ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. mana ada omeii la kak onie..

      Delete
  3. waaaaa :D best3 nya XD hehe.. rezeki tu leh jumpa mereka yg best2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betl..dpt jumpa live borak2.. ^_^

      Delete
  4. wa,best2..comel jer Yaya..saya pun kecil2 juga

    ReplyDelete
  5. Wow hasil hari kemarin ia cik, hhe mantap deh.... yang mau jadi selebriti :D

    ReplyDelete
  6. Lahaii, popular akak kita sekarang. Main blog dah lama dr awak tu tapi follower dah ketinggalan jauh sebab susah nak cari masa update some interesting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada popular la wawa..
      rezeki..

      Delete
    2. Hehe, org bzy la awok, banyak update pun time cuti je. Kehkeh :P

      Delete
    3. huhuhu..tak pe paham orang tu bz kan..huhu ^_^

      Delete
  7. Oh Fair & Lovely, patutlah tak nampak langsung lelaki kt situ x)

    ReplyDelete
  8. Salam Cik Yaya..nak gmbr kita bersama aritu..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...