Entri Terbaru

skema+poyo ke??


sedang berchit chat dengan senior sekolah lama dulu,,
dia tanya la yaya masa form 6 amik apa..
yaya pun cakap la yaya ni :
budak sastera,
budak bahasa,
budak sejarah

then sist tu cakap "patutlah ayat puitis and skema je"
hahaha..geli hati dengan sist ni.
tapi memang pun yaya ni orangnya macam tu
suka berpuitis dan agak skema serta sedikit kepoyoannya tu.
jangan ditanya mengapa, kerana Yaya memang macam ni sejak azali lagi.
memang suka mengeluarkan bicara puitis dan memang skema terkadang dalam bahasanya kerana mengunakan bahasa melayu klasik/baku.
sesiapa yang selalu berborak dengan yaya tahu lah yaya ni bagaimana orangnya.

walaupun begitu, 
yaya ni still boleh lagi bergurau senda ok ^_^

#gambar masa lower six#

15 comments:

  1. " INI SEMUA POYO!!! " HEHE..
    peace!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. poyo poyo poyo !! hehe ^_^
      dah biasa dah..

      Delete
  2. If so, I wonder how would the medic's students sounds like when they talking :P

    ReplyDelete
  3. Bakal sasterawan negara ni . hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..
      memang bercita-cita mahu jadi seperti itu pun

      Delete
  4. tomei sgt gambaq masa lower 6 tuh :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasih nina ^_^ awk pun comel juga

      Delete
  6. wahhh, sejarah susah tak? hehhe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. huhu..tahu tak pe..lepas ni dah tak merasa dah nak pakai uniform

      Delete
  8. cik yaya..semua ni poyo je lebih.haha .boleh bergurau senda kan..kan..kan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...