Entri Terbaru

teruja sungguh!

baru sat tadi teruja sampai nak story kat sini..
teruja kenapa?
mestilah teruja sebab tak pernah makan benda ni, tetiba kakak ofis bagi pulak..
ni baru lepas makan la ni sebab tu teruja..
lepas ni nak beli jugak la.

 

ni la yang yaya makan..
oat memang la yaya tak sentuh tetiba beranikan diri makan..
sungguh sedap sampai teruja.
selain isi perut dapat la jugak jaga kesihatan.

17 comments:

  1. Kak yaya. Best cookies tu. Oat Cik B pon x sentuh sbb rasa dyer... haha
    Tapi cookies tu mmg best. ^^,
    Bak sini sepeket. :D

    ReplyDelete
  2. sodap ko?...den kurang gomar mkn sekut nie...mampu mengonyangkan pewot ko?..hik!hik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenyang jugak la..mkn tok santai2 je..huhu..cuba lah

      Delete
  3. Replies
    1. sama la yaya..tapi yang ni sedap..tak rasa oat sgt

      Delete
  4. yaya kene try makan oat..hehee..makan dengan susu sedap

    ReplyDelete
  5. tak pernah pun makan..
    macam sdap aja!

    ReplyDelete
  6. sedap cookies ni . kat sekolah selalu makan time kelas , hahhaa , kantoiii~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.masa kelas pun kak yaya selalu mkan bislut nak hilang ngantok

      Delete
  7. boleh jgak dijadikan makan untuk diet ni..
    hehe

    ReplyDelete
  8. memang sedap roti cam tu..cik akak suka kalau ade oat hihi

    ReplyDelete
  9. sedap ke x pernah try yang ini. yang jenama muchys je ada coklat hihi http://deemataque.blogspot.com/2013/03/snek-lewat-malam-terbaik-untuk-orang.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...