Entri Terbaru

CONTEST SAYA COMEL!!

 
 

gambar masa upper six..
bestie yaya send sebab terlalu rindu dia siap edit lagi..
masa ni hari rabu pakai uniform koko ST John..
cikgu dok ngaja kat depan, yaya p menggila dekat belakang..
saya bukan pelajar contoh..
jangan tiru ok..
ok yang ni super duperb comel..
lentok habis..
nasib baik la anak buah kesayangan ni tak jatuh kerusi..
 
 TADAAAA!!!
ni haa la empunya blog..
 tapi yang teramat comel adalah mereka semua yang didalam gambar ni..
tanpa abah dan mak yang comel..
si comel takkan lahir dan mempunyai kakak, abang dan adik yang comel..
comel juga sudah ada abg ipar yang comel dan pastinya si kecik aina yang sangat comel..
 
Jalan-jalan ke pasar payang,
Singgah sebentar membeli serai,
Semakin hari semakin sayang,
Ikatan keluarga takkan terlerai.
 
Bersiar-siar naik kancil,
Minyak habis kat Simpang Pulai,
Yaya join contest saya comel,
Saja-saja nak try.
 
Sayonara..
 
  jom join +Fiqa Nsz 
+Ez Bil 
+Cik Puan Fadli 
+fatihah fazlin 
 

10 comments:

  1. comelnya hehe goodluck ye kak yaya ^^

    ReplyDelete
  2. jom join segmen menarik <3

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/alyaa-najlaapunye-segmen.html

    ReplyDelete
  3. yes dear. stuju ngn awk.. klu xd mk ayh y comel, xkn ad awk y comel.. eh! haha btw sy slh sorg penaja, sje jalan2.. ggud luck ok! :))

    ReplyDelete
  4. segmen c0mel :) hye yaya salam kenal.. d0ne follow..j0m singgah

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...