Entri Terbaru

Excited gila!!!!

 

ok bila korang baca tajuk pun korang boleh agak perasaan Yaya yang sedang teruja + excited sekarang ni..
Yaya sangat lah excited sebab..sebab nak sambung study..
Bila ni ya??
oh terasa lama la pulak..
padahal baru beberapa bulan je cuti kan..
Bila ambil adik dari sekolah tadi bertambah lah keterujaan Yaya..
sangat rindu cikgu marah, saat menggelabah nak study tok exam, karenah kawan-kawan dan macam2 lagi lah..
oh sangat teruja..
tapi lepas ni keadaan akan berbeza.
Yaya akan belajar dekat IPTA..
semua akan lain..
Yaya kene jaga diri dan kene cekal sebab banyak dugaan diluar sana..
semoga Yaya kuat..

#kene buat persiapan ni nak temuduga..
wish me luck korang ^_^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...