Entri Terbaru

Header bertukar lagi..

 

ok header kali ni adik fiqa sayang tolong buatkan..
sebab??
sebab boleh baca kat sini  http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/header-untuk-kak-yaya.html

ok da tahu kan sebab dia?
dan bila upload still jadi warna hitam belakangnya..
then adik fiqa jugak la yang betulkan kasi hilang..
tapi header ni lagi cantik sebenarnya sebab ini untuk transparent..
jadi tak nampak la apa yang sepatutnya nampak..
huhu..
takpe2..
pelan2 Yaya cuba betulkan ok..
adasesiapa yang boleh tolong yaya hilangkan header dengan body blog??
sangat memerlukan pertolongan korang yang mahir..
thanks ye..
n thanks again tok adik +Fiqa Nsz syg

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...