Entri Terbaru

pemenang 48 jam topap giveaway

  

Alhamdulillah tamat jugak topap giveaway yang yaya dan nick buat ni..
tak lama pun, 48 jam sahaja..
penyertaan Alhamdulillah walaupun tak ramai macam blogger2 femes di luar sana tapi terima kasih dan yaya hargai korang yang sudi join giveaway dari blogger kerdil ini..
"yaya okay, yaya dah besar"
^____^
jom tengok hasil dari cabutan bertuah sebentar tadi..
  korang boleh cek no korang kat senarai peserta 48 jam topap giveaway
 hadiah RM5x6

tuntut dekat yaya RM5x3 di sini cik yaya


tuntut dekat nick RM 5x3 di sini Nik Nur Fatihah Harun


 korang jangan lupa bagi link blog korang, pemenang no. ke berapa dan no h/p(bagi tahu line apa ya)..
TAHNIAH untuk yang menang..
untuk yang tidak berjaya mungkin belum rezeki korang, nanti kalau yaya buat lagi jangan lupa join taw ^_^
#lepas ni yaya nak buat mega topap giveaway pulak..
agak2 korang nak join lagi tak?

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...