Entri Terbaru

sampai pun

 
dah lama tunggu..
orang nak bagi hadiah mestilah menunggu kan..
ye dak??
lambat sikit la penghantarannya..
sampai ada pemenang dari segmen yang sama dok mesej aku tanya hadiah dah sampai ke belum..
alhamdulillah sampai jugak..
meh usha apa yaya dapat..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 sehelai tudung..

 kain pasang (tambah lagi baju raya) ^___^

dapat dress..
mcm bawah ni tapi bwh ni tak ada hot pink pulok (jawabnya Yaya melawa kat rumah je la kan..)
Omera long sleeve maxi dress- Rm59.80 

4 comments:

  1. Tahniah akk!!
    Hot pink gitu er? ^^,

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye dapat banyak hadiah

    ReplyDelete
  3. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

    Terima kasih
    ~Hijab Valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...