Entri Terbaru

Tak mudah lenyap dari ingatan

Entri pepagi buta ku taip di screen kecik hp kesayangan milikku ini..
Kali ini entri berkait kisah silam ku..
Dah lama Yaya cuba lupakan dia dan mengambil masa 3 tahun untuk menerima kenyataan yang dia sudah menjadi milik orang lain. dia dah jadi suami orang. Hanya redha sahaja yang dapat membuatkan Yaya tenang dan ikhlas dengan apa yang pernah dia lakukan. Bukan mudah kan nak cari yang setia bersama kita, dek kerana itu jugalah Yaya seakan susah jumpa pengganti.
Tapi itu semua cerita masa Yaya form 4, sekarang Yaya lebih matang dalam segala hal dan masih belajar.
Tapi pertemuan tanpa disengajakan 2 hari lepas membuatkan rindu datang bertamu buat seketika.
Bukan rindu pada cinta lama, hanya rindu nak melihat wajah insan yang pernah memberikan senyuman buat kita walau hanya 3 bulan cuma.
Sekejap je kan 3 bulan, tapi Yaya ambil masa 3 tahun tok melupakan.
Yaya pun tak fikir dah pasal dia.
Dia ada life dia, dan Yaya dengan life Yaya.
Allah always be with me ^_^

1 comment:

  1. hari nie adik col ayu nanges sebab tunang dier mintak putus....kesian jugak...tp bak kate yaya punye puitis diatas mungkin skrg ALLAH beri ribut taufan pada dier akan datang ALLAH mesti bg pelangi yang indah untuk kalian kan...jadi bersabar lah...salam perkenalan ayu baru lg dalam dunia blog nie jom singgah dan follow blog kite http://qaysaasupplement.blogspot.com terima kasih byk2...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...