Entri Terbaru

Tolong jangan anggap Yaya gila!!

 

Mesti ramai yang tahu ada artikal yang mengatakan apabila individu memuat naik gambar makanan, mereka mempunyai sakit mental..
ok tolong jangan cakap yaya sakit mental kerana memang yaya nak jugak kongsi menu satay malam ni..
al-kisah tadi kan nak bawak mak pergi berubat tapi makcik tu cuti pulak..
jadi kene tunggu minggu depan la..
alang-alang abah pun bawak la kami makan kat luar..
satay ni sedap..
memang sangat sedap dan baru pertama kali yaya makan..
ok ada empat jenis satay..
SATAY KAMBING, SATAY ITIK, SATAY ARNAB & SATAY AYAM (khas untuk mak sebab mak tak pandai makan yang lain)..
yaya pun tak pernah rasa selain ayam..
tapi cuba je la..
hasilnya memang memuaskan..
tapi yang paling sedap bagi yaya ialah satay itik sebab rasanya manis u all..hehe
pas ni nak makan kat situ lagi la..
tapi tengok jugak la ramusn orang tu pakai..
kalau kurang tak memikat selera pengunjung gak..
tapi restoran tu memang ramai orang datang..
satu balik dua orang datang..

2 comments:

  1. lepas ni nk try jugak la satay itik tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sate angsa ada tak? Kalau ada nak try jugak...

      Delete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...