Entri Terbaru

Apa itu Projek 100 Bloggers?

Assalamualaikum dan selamat petang..
Buat apa petang-petang ni?
^_^.. Yaya tengah berehat dari menjahit baju..
Tu sebab boleh update blog masa ni..

ok..
kembali kepada tajuk diatas..
"projek 100 bloggers"..
apa dia ek?
tengah blogwalking dekat blog cinta itu indah tadi..
terjumpa la entri berkaitan projek 100 bloggers ni..
bunyi macam menarik, lalu Yaya pun terjah ke mana arah tuju link tu..haha..ape la Yaya ni..

Ciri-ciri yang dicari :

  1. mempunyai traffik sehari dalam 500 uv. (sekurang-kurangnya)
  2. setiap blog post mendapat 5-10 komen dari pembaca. (sekurang-kurangnya)
  3. bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.
  4. tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  5. blog di update sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.
  6. duduk di malaysia dan warga negara malaysia
  7. sanggup memberi komitmen kepada projek 100 blogger .
  8. keuntamaan lebih diberi kepada blogger ber'niche' : kekeluargaan, remaja lelaki mahupun perempuan, teknologi, keusahawanan, makanan.
kalau nak tahu lebih lanjut or u all nak join sama..boleh klik SINI
all the best ^_^

3 comments:

  1. itulah tadi dah baca ramai kawan2 yang join.all the best untuk diorang ^^

    ReplyDelete
  2. akak tak cukup syarat.. hihi.. yaya join ya? good luck ya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...