Entri Terbaru

InnerShine® Berry Essence

 
 
® ® InnerShine Berry Essence BRAND'S penuh dengan kebaikan tujuh jenis beri premium, dipilih khas dari Eropah dan Amerika. 
Gabungan tujuh buah - blueberry, chokeberry, kranberi, blackcurrant, acaiberry, elderberry dan strawberi - adalah sumber antioksidan yang hebat. Antioksidan adalah penting untuk perlindungan tisu badan, termasuk sel-sel mata dari oksidatif kerosakan radikal bebas seperti pendedahan berlebihan kepada sinaran UV atau pencemaran alam sekitar.

Ia mengandungi Zink dan diperkaya dengan Vitamin A, C & E, menyediakan nutrien yang diperlukan untuk memberi manfaat kepada kesihatan okular. Satu ekstrak semula jadi, ia tidak mengandungi pewarna tiruan dan pengawet - yang bermakna anda boleh menikmati kebaikan InnerShine ® Berry Essence setiap hari!
Apa lagi, InnerShine ® Berry Essence adalah semata-mata untuk menggembirakan tunas rasa. Nikmati ini campuran berry buah sendiri - ia adalah sejuk lazat - atau menambah ia untuk membersihkan air soda bagi kekuatan batin tambahan.

Cadangan Penggunaan: Satu botol setiap hari sebelum anda memulakan hari anda.

Bahan-bahan: Campuran Beri Tumpukan Essence (Tumpukan Strawberry, Tumpukan chokeberry, Tumpukan Blackcurrant, Tumpukan Blueberry, Tumpukan Cranberry, Elderberry Tumpukan, Acai Berry Concentrate), Fruktosa, Carrot & Kubis Tumpukan Merah, Vitamin C, Zink, Vitamin E dan Vitamin A.

 Berat Bersih: 6 botol x 42ml

1 kotak RM 26.00
2 kotak RM 50.00
postage RM 6.00 (S/M) RM 10.00 (S/S)
6 bottles x 42ml
Pm- yaya (017-6893976) @ email - flih.atoz@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
~ Komen yang baik-baik sahaja ye.
~ Hantar sekali je nanti Yaya terima, jangan banyak kali tau.

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...